Nieuwe golfballen

Ben je van plan om nieuwe golfballen te kopen? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over nieuwe golfballen. De populairste merken zie je hieronder.

1. TLR Golfballen MIX – 24 stuks in een Meshbag

De meeste golfers raken regelmatig golfballen kwijt. Sommige golfers zijn langer bezig met het zoeken naar golfballen, dan dat ze aan het golfen zijn. Voor deze golfers hebben wij een oplossing, onze golfballen mix van TLRgolfballen zijn betaalbaar en kwalitatief zeer goed. Dus ook voor de ervaren golfers.

Golfballen in een mashbag 24 stuks.
Voor beginnend en ervaren golfer.

2. Callaway Warbird 2023 Golfballen – Wit – 12 Stuks

De vernieuwde, 2-laags Callaway Warbird 2023 golfbal is ontworpen voor lange afstanden en maximale balsnelheid. Deze witte bal heeft een energierijke kern en HEX Aerodynamics Ionomer cover die een hoge vlucht met geminimaliseerde weerstand bevordert.

De Callaway Warbird 2023 bal, is een échte distance-golfbal met de focus op afstand en balsnelheid, in witte uitvoering. De constructie is relatief eenvoudig waardoor de bal een zeer scherp prijsniveau heeft.De techniek

In deze verbeterde en vernieuwde Callaway Warbird 2023 distance-bal zorgt het Hex Aerodymanics Design voor een langere balvlucht, hogere balsnelheden en minder luchtweerstand. De High-Energy Core kern zorgt voor maximale energieoverdracht en een hogere balvlucht. Ondanks dat de bal een twee-laags ontwerp heeft, voelt de Ionomer Cover wat zachter aan wat vooral rond de green wel zijn voordelen hebt.

3. Nassau QX Soft – Golfballen – 12 stuks – Wit

Een eerlijke degelijke 2-piece golfbal. De onverwoestbare, meest vergevingsgezinde golfbal. Veel lengte, weinig backspin en daardoor ook weinig afwijking naar links of rechts. Standaard leverbaar in de kleuren wit, oranje, roze en geel.

4. RZN Speed Golfballen Lemon

Een eerlijke degelijke 2-piece golfbal. De onverwoestbare, meest vergevingsgezinde golfbal. Veel lengte, weinig backspin en daardoor ook weinig afwijking naar links of rechts. Standaard leverbaar in de kleuren wit, oranje, roze en geel.

5. Legend Distance Golfballen Oranje – Dozijn / 12 stuks

Legend maakt prima golfaccessoires. Deze wat voordelige, hardere Legend 2-laags ‘Distance ballen’ voldoen prima aan de eisen, zéker als u nog weleens een bal in het water slaat.

Legend maakt prima golfaccessoires. Deze wat voordelige, hardere Legend 2-laags ‘Distance ballen’ voldoen prima aan de eisen, zéker als u nog weleens een bal in het water slaat. Kleur: oranje.Specificaties

  • 2-laags constructie
  • Distance bal voor meer afstand
  • Geschikt voor golfers met zowel lagere als hogere swingsnelheid

Vergelijkbare berichten