Beste gebruikte golfballen van 2022

Als je op zoek bent naar een golfbal, zal je zien dat de keuze heel erg groot is. Maar welke golfbal komt nu als beste uit de test? Dit zijn de 5 beste golfballen van 2022, ieder uur automatisch geüpdatet met actuele prijzen.

1. 100 MERKENMIX LAKEBALLS / GOLFBALLEN – KWALITEIT AAAA / AAA – IN EEN NETJE

Golfballen gebruikt/lakeballs mix wit AAAA klasse 100 stuks. In deze mix zitten diverse merken dier er als nieuw uitzien en zijn geschikt voor de de beginnende golfer/hoge handicapper. Bij de aanschaf van deze ballen betaal je nog geen derde van de nieuwprijs Deze gebruikte golfballen van AAAA klasse zijn nagenoeg niet van nieuw te onderscheiden. Deze kwaliteit wordt ook wel eens aangeduid als toernooiklasse, A+ klasse of Pearl kwaliteit. Deze lakeballs zien er nog zeer goed uit en vertonen geen of nauwelijks gebruikssporen. Deze ballen kunnen wel logo’s bevatten en kleine spelers markeringen.

[affiliate_products product_number="1" style="list"][/affiliate_products]

2. 50 merken mix lakballen/golfballen - kwaliteit AAAA/AAA

Met de merkmix van Easy Lakeballs krijg je een selectie van verschillende golfbalmodellen. De mix bevat zowel Lakeballs van bekende merken en fabrikanten zoals Pinnacle, Wilson, of Top-Flite, als golfballen van minder bekende fabrikanten. De merkmix is een van onze populairste artikelen en biedt elke golfer eenvoudige, voordelige en goede ballen tegen een topprijs.

Onze golfballen van de kwaliteit AAAAAAA/AAA zijn in uitstekende tot nog zeer goede staat en hebben meestal een goede glans. Het verschil met nieuwe ballen is soms minimaal. Ballen met lichte, gelijkmatige verkleuringen, lichte spelermarkeringen en/of minimale slijtage kunnen bevatten. Cuts, X-outs of rangeballen komen niet voor. Deze Lakeballs-kwaliteit is ideaal voor golfers met hoge eisen aan vrijwel onbeperkte golfbalprestaties, die zich niet verstoren aan lichte markeringen en verkleuringen.

[affiliate_products product_number="2" style="list"][/affiliate_products]

3. Wilson Golfballen Ultra, wit, verpakking van 24 stuks

 • 24 x 2-delige golfballen voor heren in wit, ontwikkeld voor hoge snelheid bij afslag
 • 2-delige bal, elliptische 432 Dimple oppervlak voor een hoger bereik
 • Kern met hoge compressietechnologie zorgt voor een langere levensduur en langere slagen
 • Opvallend witte golfballen voor eenvoudige en snelle herkenning
 • Omvang levering: 1x 24-pack Wilson golfballen voor heren, 2-delige set voor verhoogde reikwijdte en langere levensduur, Ultra, WGWR54600, Lonomer, wit
[affiliate_products product_number="3" style="list"][/affiliate_products]

4. Bridgestone 2020 Tour B X golfballen 1 dozijn wit

 • Nieuwe Reactiv Urethaan cover die de grenzen van wat mogelijk is met een traditionele urethaan bal.
 • Met de revolutionaire Reactiv Urethane cover kan de bal reageren op de unieke behoeften van elke club en schot.
 • Toegevoegde afstand en vergeving komt van de Gradational Compression kern.
 • Extra afstand en verbeterde aerodynamica zijn het resultaat van de nieuwe Dual Dimple technologie. De extra afstand komt van een efficiënter baltraject dankzij minder weerstand wanneer de bal in de vlucht is.
 • Consistente vlucht en prestaties zijn het resultaat van de gepatenteerde Seamless Cover Technology… Bryson DeChambeau, Matt Kuchar, Lexi Thompson spelen dit model
[affiliate_products product_number="4" style="list"][/affiliate_products]

5. Nassau QX Soft - Golfballen - 12 stuks - Wit

Nassau QX Soft-golfballen zijn een perfecte optie voor diegenen die hun korte spel willen verbeteren, omdat ze laag vliegen en zacht blijven tijdens het contact met de grond. De bal is ontworpen met een vleugje compressie om topprestaties in de lucht en op elk terrein, inclusief gras, te garanderen.

[affiliate_products product_number="5" style="list"][/affiliate_products]

Met welke golfballen spelen de top spelers?

Wij hebben van diverse golfprofessionals uitgezicht met welke golfballen zij spelen. We zien dat bijvoorbeeld Tiger Woods, Justin Thomas, John Ram en Rory McIlroy met merken spelen als: Titleist, Taylormade en Bridgestone:

 • Tiger Woods – Bridgestone Tour B XS
 • Rory McIlroy – Taylormade TP5
 • Justin Thomas – Titleist Pro V1X
 • Joost Luiten – Titleist Pro V1
 • John Ram – TaylorMade TP5
 • Brooks Koepka – Titleist Pro V1x
 • Dustin Johnson – TaylorMade TP5X

Golfballen

Bekijk de grootste collectie nieuwe en tweedehands golfballen. Direct uit voorraad leverbaar.

Golfhandschoen

Meer grip tijdens het slaan is een van de belangrijkste elementen om een bal goed te slaan. Een golfhandschoen is een must.

Golfschoenen

18 holes lopen is een hele wandeling. Bekijk met welke schoenen je dit het beste kan doen en welke schoen het beste is getest.