Beste boeken over golf

Er zijn in der loop der jaren meer boeken over golf geschreven dan er golfbanen op de wereld zijn. Wij hebben een overzicht samengesteld van de beste golfboeken die nu zijn uitgekomen. Leuk voor jezelf of als kado.

1. Golfen met je ogen dicht

Golfen met je Ogen Dicht is het boeiendste golfboek dat je ooit zult lezen. Het beschrijft het verhaal van Birdy Mulligan, de schuilnaam van een man die (illegaal) voor geld speelt, maar die begonnen is als iedereen. Zoekend naar de juiste methode en heel veel verloren balletjes komt hij terecht bij een goeroe die hem de ware aard van golf laat zien. Op puur fysische wijze toont hij aan hoe je kunt leren golfen als een pro … in één dag. Birdy Mulligan heeft het gedaan en openbaart nu hoe iedereen dit kan. Vergeet de analyse van de swing, geniet van dit boek en speel als een pro.
Golfen met je ogen dicht

2. Golfregels kort uitgelegd

Vanaf 2019 gelden wereldwijd nieuwe golfregels. Het is de meest ingrijpende herziening van de regels…
Golfregels kort uitgelegd

3. The Inner Game of Golf

How to improve your game and discover your true potential by increasing your concentration, willpower…
The Inner Game of Golf

4. Het Ultieme Golfboek

Nederlands | Hardcover | 9781445487670 | 320 pagina's
Het Ultieme Golfboek

5. Golfen met Phil Allen - Verbeter je golfspel in simpele stappen

Het eerste deel in de nieuwe boekenreeks Golfen met Phil Allen. In simpele stappen je golfspel verbeteren worden alle onderdelen van het spel besproken en geïllustreerd aan de hand van praktische oefeningen. De keuze van de clubs, de warming up, de juiste stand van de voeten, de slag, de swing, de balvlucht, het bepalen van de afstand en natuurlijk de ‘approach’en het voorkomen van een ‘slice’. Overzichtelijke grafieken en foto’s illustreren de instructies en tips van Phil Allen. Daarnaast kunnen door middel van de in het boek opgenomen QR codes, de bijbehorende instructie-filmpjes worden bekeken, die Phil Allen speciaal voor deze boekenreeks opnam. In simpele stappen je golf verbeteren is bedoeld voor de beginnende golfers met enige baanervaring, niveau handicap 54. De beste methode om snel de scores en de persoonlijke handicap te verlagen. Phil Allen is al jaren coach van Joost Luiten, Nederlands beste golfer, maar begeleidt daarnaast ook een aantal andere jonge talenten. Daarnaast is de uit Engeland afkomstige Allen actief als pro op Golfcenter SEVE, Eind vorig jaar werd hij door het Golf Digest Magazine uitgeroepen tot een van de 75 Best International Teachers van de wereld.
Golfen met Phil Allen - Verbeter je golfspel in simpele stappen

6. Golfbanen Van Nederland

De nieuwe en bijgewerkt editie van Golfbanen van Nederland is een feit. Een unieke uitgave door dat het up-to-date is en volledig in de beschrijving van alle toegankelijke golfbanen in Nederland maar nog meer door de beoordeling op kwaliteit van de banen door een groot netwerk van ervaren golfers. inclusief nieuwe courses. Ook deze vernieuwde editie bevat prachtige luchtfotografie en heldere vormgeving, een fantastisch naslagwerk. De golfsport en daarmee het aantal banen en spelers groeit de laatste jaren explosief. Spelers hebben behoefte aan vergelijking van de eigenschappen en voorzieningen van de Nederlandse golfbanen. Of het nu gaat om een volwaardige 18-holes Championship Course of een 9 holes clubbaan. Voor elke speler op welk niveau dan ook is dit boek dé gids door het Nederlandse golflandschap.
Golfbanen Van Nederland

7. NGF-stappenplan - Beginnen met golf

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789085167150 | 160 pagina's
NGF-stappenplan - Beginnen met golf

8. Golfen met Phil Allen - Haal het beste uit je bunkerspel

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789493201675 | 64 pagina's
Golfen met Phil Allen - Haal het beste uit je bunkerspel

9. De kleine Golf voor Dummies

Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789045355146 | 91 pagina's
De kleine Golf voor Dummies

10. Ben je niet depressief, maar wil je het wel worden? Ga dan golfen!