Beste golfhandschoenen van 2022

Als je op zoek bent naar een golfhandschoen, zal je zien dat de keuze heel erg groot is. Maar welke golfhandschoen komt nu als beste uit de test? Dit zijn de 10 beste golfhandschoenen van 2022, ieder uur automatisch geüpdatet met actuele prijzen.

Onze top 5 golfhandschoenen

1.

Haal het beste in uwzelf naar boven met de hoogwaardige kwaliteit golfhandschoenen van YourGolf! Met deze leren handschoen heeft u het meeste grip op de golfclub en voorkomt kramp in de hand. Tevens heeft de handschoen ook luchtgaten zodat uw hand fris blijft, ideaal voor in de warme zomerdagen!

– Professional feel and durability
– Delivers exceptional fit and breathability
– Premium quality cabretta Lether
– Satin reinforcement of cuff and thumb

LET OP: De maten zijn gebaseerd op herenmaten. Voor dames adviseren wij één maat kleiner te nemen.

2.

De Footjoy GTxtreme de meest verkochte golfhandschoenen op de Nederlandse golfbanen.

Deze all weather golfhandschoen is een hele fijne flexibele handschoen zeker om zelf te gebruiken maar ook altijd gewenst een mooi cadeau om te geven!

De handschoen is gemaakt van een speciale duurzame fibersof en een lederen inzetstuk zodat je als golfer optimaal comfort ervaart. Deze handschoen gaat dan ook langer mee dan een volledige leren handschoen.

Deze handschoen is voorzien van een magnetisch ballmarker! En te bestellen voor links- en rechtshandige golfers!

Let op! Een golfhandschoen valt kleiner uit dan een ‘normale’handschoen. Een golfhandschoen dient daarentegen ook strak te zitten voor het beste grip-gevoel.

3.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

4.

Deze Stratus Tech 2018 golfhandschoen combineert HyperTech en Leder materiaal om zowel in droog als vochtig weer perfect te kunnen presteren. Geperforeerd om goed te ademen, sterk en een prima pasvorm.

Deze Stratus Tech 2018 men’s golfhandschoen voor heren presteren. Geperforeerd om goed te ademen, sterk en een prima pasvorm.

Specificaties

  • Stratus Tech 2018 golfhandschoen
  • Maximale flexibiliteit en comfort in zowel droog als vochtig weer
  • Polsband vocht afdrijvend
  • Hoog draagcomfort
  • Geperforeerd tbv ademende capaciteiten

5.

Waarom moet je gebruiken maken van een golfhandschoen?

Een goede golfhandschoen is belangrijk bij het golfen. Een goede handschoen zorgt voor meer grip, betere controle en meer balgevoel. Wij hebben een groot assortiment golfhandschoenen voor heren, dames en junioren gereviewd. Met topmerken als Footjoy, Titleist, Fit39Ex, Callaway, Wilson, Zoom en anderen.

Naast de standaard golfhandschoenen zijn er ook regen golfhandschoenen en winter golfhandschoenen.