Beste golfballen van 2022

Als je op zoek bent naar een golfbal, zal je zien dat de keuze heel erg groot is. Maar welke golfbal komt nu als beste uit de test? Dit zijn de 5 beste golfballen van 2022, ieder uur automatisch geüpdatet met actuele prijzen.

1. Wilson Ultra Golfballen - Wit - 24 Stuks

De Wilson Ultra golfbal is de Ultra met de langste balvlucht ooit. Met de High Energy Core echt een schoolvoorbeeld voor Distance golfballen als het gaat om prijs-kwaliteit. De Durable Cover maakt hem behoorlijk slijtvast.

Wilson is in dit segment kampioen als het gaat om prijs kwaliteit met de Wilson Ultra Distance golfbal. In deze uitvoering de Ultra bal met de langste balvlucht ooit. Harde 2-laags Durable Cover voor meer afstand en slijtvaste eigenschappen.

Specificaties

 • 2-laags soft Distance golfbal voor maximale afstand
 • High Energy Core – Durable Cover
 • Verpakt per 24 stuks
[affiliate_products product_number="1" style="list"][/affiliate_products]

2. 100 MERKENMIX LAKEBALLS / GOLFBALLEN - KWALITEIT AAAA / AAA - IN EEN NETJE

Met de merkMix van Easy Lakeballs krijg je een selectie van verschillende golfbalmodellen. De mix bevat zowel Lakeballs van bekende merken en fabrikanten zoals Pinnacle, Wilson, of Top-Flite, als golfballen van minder bekende fabrikanten. De merkmix is een van onze populairste artikelen en biedt elke golfer eenvoudig voordelige, goede ballen tegen een topprijs.

Lakeballs van de kwaliteit AAA/AA hebben een goede algemene conditie en bieden onze beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze ballen hebben lichte tot middelgrote speelsporen. Verkleuringen, matige slijtage en spelermarkeringen komen meestal voor, maar niet bij elke bal, X-Outs kunnen afzonderlijk aanwezig zijn. Cuts of rangeballen zijn niet inbegrepen. Ze zijn daarom goed geschikt als voordelig oefenalternatief op het gebied van topmodellen. Maar ook golfers met een hoog balverbruik vinden hier het ideale compromis tussen prijs en prestaties. In deze prijsklasse doet een hoog balverbruik op de golfbaan echter niet pijn.

[affiliate_products product_number="2" style="list"][/affiliate_products]

3. Longridge Golfballen Lake Balls Grade A, MIX brands, 100 stuks

 • Lake Balls Grade A Mix Merk (100)
[affiliate_products product_number="3" style="list"][/affiliate_products]

4. Titleist Golfballen klasse AAA/AA, 50 stuks, Lakeballs (gebruikte golfballen)

 • Nieuwe Reactiv Urethaan cover die de grenzen van wat mogelijk is met een traditionele urethaan bal.
 • Met de revolutionaire Reactiv Urethane cover kan de bal reageren op de unieke behoeften van elke club en schot.
 • Toegevoegde afstand en vergeving komt van de Gradational Compression kern.
 • Extra afstand en verbeterde aerodynamica zijn het resultaat van de nieuwe Dual Dimple technologie. De extra afstand komt van een efficiënter baltraject dankzij minder weerstand wanneer de bal in de vlucht is.
 • Consistente vlucht en prestaties zijn het resultaat van de gepatenteerde Seamless Cover Technology… Bryson DeChambeau, Matt Kuchar, Lexi Thompson spelen dit model
[affiliate_products product_number="4" style="list"][/affiliate_products]

5. 100 Hit-away golfballen. Klaar om eenmaal te worden geraakt en met pensioen

Deze ballen zullen een mix van willekeurige verschillende soorten golfballen zijn. Al deze golfballen hebben ofwel een snede of een scheur op hen en kunnen de dekking ontbreekt. Ze hebben het niet door ons sorteerproces als speelbare bal gehaald. Deze zijn perfect voor het raken van meren, velden of helikopterdruppels voor liefdadigheidsgolftoernooien. Ze zijn niet bedoeld om gespeeld te worden, ze zijn bedoeld om één keer geraakt te worden voor plezier en plezier.

[affiliate_products product_number="5" style="list"][/affiliate_products]

Met welke golfballen spelen de top spelers?

Wij hebben van diverse golfprofessionals uitgezicht met welke golfballen zij spelen. We zien dat bijvoorbeeld Tiger Woods, Justin Thomas, John Ram en Rory McIlroy met merken spelen als: Titleist, Taylormade en Bridgestone:

 • Tiger Woods – Bridgestone Tour B XS
 • Rory McIlroy – Taylormade TP5
 • Justin Thomas – Titleist Pro V1X
 • Joost Luiten – Titleist Pro V1
 • John Ram – TaylorMade TP5
 • Brooks Koepka – Titleist Pro V1x
 • Dustin Johnson – TaylorMade TP5X

Golfballen

Bekijk de grootste collectie nieuwe en tweedehands golfballen. Direct uit voorraad leverbaar.

Golfhandschoen

Meer grip tijdens het slaan is een van de belangrijkste elementen om een bal goed te slaan. Een golfhandschoen is een must.

Golfschoenen

18 holes lopen is een hele wandeling. Bekijk met welke schoenen je dit het beste kan doen en welke schoen het beste is getest.